2014-11-16 09:28:56• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Szűz - Lazítson időnként

Napi horoszkóp november 16-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

A Hold a Szűz jegyében áll. Bolygóhalmozódás van a horoszkópjában a „mások pénzét” jelző sorsterületen. Készítse el, legalább gondolatban, a holnapi nap tervét. Szerepeljen benne a bank is, esetleg adatokat kell egyeztetniük? Ma lehetőség szerint ne adjon és ne kérjen kölcsön. Értékeire pedig különös módon vigyázzon.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Ma kedvére van, hogy kiálljon valamiért, vagy valakiért. A Vénusz vonzásába kerül. Ennek az lesz a következménye, hogy nagyon jól sikerül minden tevékenysége. Ezenkívül másokról is gondoskodhat: kollégáival, szomszédjaival és mindazokkal törődhet, akiknek segítségre vagy tanácsra van szükségük.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

A mai nap is a Szűz jegyében álló Holddal kezdődik. Ez segít szokásos hétvégi rutin tevékenységeit elintézni. Ebéd után pihenjen egy nagyot, és telefonáljon barátainak. Most szívesen lesz társaságban, beszélgethet, meghallgathatja azt is, ha valaki el szeretne mesélni önnek valamit.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

A Hold a Szűz jegyében maradt. Minden olyan lesz ma is, mint amilyen tegnap volt. Használja a vasárnapot arra, hogy segítsen a család gyermekeinek a tanulásban. Véletlenül se maradjon egyedül, hívjon valakit vendégségbe. Az este nagyszerűen fog eltelni.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

A vasárnapot is a Szűz jegyében álló Hold uralja. Használja ki a barátaihoz és kollégáidhoz fűződő kapcsolatait, ha tanácsra van szüksége. Különös dolog történik: energiái növekszenek, amíg másoknál ugyanezek csökkennek. Csak így tovább! Jól halad, ha hagy magának elég időt, így nem követ el hibákat. Este nagy meglepetés vár önre.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

A Hold a Szűz jegyében áll, a Mars és a Plútó melengeti a hátát. Érzelmi élete gyönyörű színeket kap, de ezzel együtt sem csúszik ki az ellenőrzése alól. Értékelni fogja élményei tágabb dimenzióját. Olyan emberek társaságát kellene keresnie, akikhez képes lenne ezen a szinten kapcsolódni. Minden találkozás mély érzelmeket kelt majd, és kielégítőnek látszik.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

A Hold földies energiája jellemzi a mai napot is, és segítő szelet biztosít az Ön számára. Csináljon olyan programot, ami hosszan leköti figyelmét és mégis szórakoztatja. Kellemes időtöltés lehet a sportolás vagy találkozás barátaival. Természetesen otthon is jól érezheti magát. A döntés az Öné, tegye azt, amihez a legtöbb kedvet érzi magában.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Vasárnap is a Szűz jegyében álló Hold uralkodik. Egy csomó dolgot tud hozzátanulni eddigi ismereteihez. Ne hajszolja magát egyik dologtól a másikig, hanem lazítson időnként, hogy ki tudja mindig élvezni azt, amit éppen csinál. A barátságok területén álló Hold mindig egy esélyt jelent arra, hogy odafigyeljen a másikra, még az idegenre is, és megismerje őt.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

A hétvégén a Hold a Szűz jegyében áll. Ez nem feltétlenül a legjobb pozíció az ön számára. Másrészt viszont ez a Hold lehetőséget ad arra, hogy tudását felfrissítse, például hogy kiválasszon egy megfelelő tévéadást, vagy egy könyvet tanulmányozzon. Jó szórakozás is passzol ehhez a Holdhoz. Az este hektikussá válhat – határolja el magát!

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

A Plútó és a Mars jellemzik ezt a napot. megtörténhet pár dolog, amit nem lehetett előre sejteni. Egyszerűen csak ússzon az árral. Engedje, hogy mások lelkesedése átragadjon Önre, jól fogja érezni magát. Este minden még fokozódik egy kicsit.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

A Hold üzenete a Szűz jegyéből: Legyen pontos, ügyeljen a részletekre, és mindig olvassa el az apró betűs részeket is! Délután megbeszélhet néhány fontos döntést. Most megvan hozzá a szükséges nyugalma. Este egyszerre introvertált lesz, egészen magába forduló. Erre a szünetre szüksége van!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

A Hold még a Szűz jegyében tartózkodik. Ez keményen érintheti a párkapcsolatát. Válásról, szakításról szó sem eshet. Az Önök kapcsolata két folytonosan fejlődő egyéniség között áll fenn. Ha az egyik partner változik, magának a kapcsolatnak is változnia kell.

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: